Абажурът – ключов акцент във вашия дом

Абажурът – ключов акцент във вашия дом

Нека Ви представим някои от нашите уникални абажури:

Циментовите Cube и Prism

Те се характеризират с широки и правилни форми, способни  да дадат силна индивидуалност и перфектна завършеност на големи и светли среди, като тавански помещения и всекидневни с минималистичен или индустриален стил.  Неутралният тон и грапавата повърхност са идеални за създаване на завладяващи цветови контрасти.

Абажурите тип Клетка

Абажурите тип „Клетка“ се превърнаха в истинска модна тенденция.
Притежават много лека структура и чисти геометрични линии. С отворената си форма и щедрите си размери те придават голяма яркост на околната среда и са идеални за използване над маса в кухнята или хола.

Метален триъгълник Apex

В комплект с метална фасунга, напълно открита за максимална яркост на светлината. При него отново присъства изчистената геометрия и много лека, почти двуизмерна структура.

Абажур Broadway

Страхотна дизайнерска класика! Eмайлираната метална лампа остава задължителна в домашния декор повече от петдесет години. Моделът Бродуей, с изрязаната си форма, напомня на лампите, използвани в света на театъра и киното, позволявайки на всеки да пресъздаде съвършен индустриален стил в собствената си среда. Косата линия на отвора, големият диаметър и белият емайл от вътрешната страна на този абажур разсейват приятно светлината, създавайки неповторима атмосфера.

С цветни кабели от Light lab и други компоненти от нашата селекция може да създадете осветително тяло изцяло по ваш вкус.
Дизайнерът сте Вие!