Висящо осветление

Висящо осветление

Light Lab притежава богат каталог от дизайнерски електрически компоненти, с които можете да създадете уникално висящо осветление, което да подхожда на вашия дом, кафене или офис.
Проектирането на вашето висящо осветително тяло изисква няколко прости стъпки:

Висяща лампа – директно свързана или с щепсел

1. Вашата висяща лампа ще бъде ли свързана с токов извод от стена/таван или ще се включва посредстовом щепсел към електрическата мрежа? Ако ще използвате токов извод от стена/таван, изберете таванна розетка, която ще осигури добро прилепване към тавана или стената. Ако обаче не разполагата с такъв извод, може да включите осветлението директно в близък контакт, посредством  щепсел. Ще трябва да изберете такъв, който отговаря на параметрите на вашия кабел за осветление и материалите използвани за направата на вашето осветително тяло.

Избор на електрически кабел

2. Изборът на кабел е забавната част. В нашия каталог има богат избор от кабели с оплетки в различни цветове и материи. След това изберете дължината, която ще е нужна и преценете дали кабелът трябва да е с две или три жила.

Избор на фасунга

3. Фасунгата е компонентът към който се свързва крушката. Произвеждат се в различни размери, но тези, които предлагаме в Light Lab са само E27. Така, че крушките, които купувате в последствие, трябва също да са с размер E27. Ако изберете фасунга с ринг или такава, на която може да се постави абажур, ще можете да направите осветително тяло, към което по-късно да се добави абажур. В нашия каталог има фасунги, изработени в най-различни цветове и от няколко вида материали. Те ще паснат перфектно на вашия стил и интериор.

Абажур

4. Light Lab разполага с внимателно подбрана селекция от абажури. Може да избирате между: керамика, бетон, дърво, текстил и метал. Колекцията ни е способна да откликне на нуждите и изискванията на всеки стил интериор.

Електрическа крушка

5. Добавете крушка, за да завършите вашата висяща лампа. LED технологията е популярен избор с дълъг живот и възможност за димиране.

* Предлагаме и други компоненти, с кооито да персонализирате вашата висяща лампа, като кабелни водачи и кабелни децентрализатори.

Ако предоставената информация не е достатъчна или се нуждаете от съвет, моля свържете се с нас!