Антични лампи

Антични лампи

Ние от Light Lab можем да ви помогнем да възстановите, ремонтирате или създадете от нулата вашата винтидж лампа.

Винтидж осветление

Много клиенти, които се свързват с нас искат да заменят повредени компоненти на свои стари лампи, с които не са готови да се разделят. Това обикновено не е толкова трудно, защото в нашия каталог разполагаме с продукти, вдъхновени от ретро дизайна. А ако не можете сами да се справите с подмяната на компонентите, ние ще го направим вместо вас.

Винтидж фасунги

Нашите винтидж фасунги се предлагат в цветове като бронз, мед, месинг, злато и хром. Предлагаме и продукти изработени от керамика и порцелан. Всички те са идеални за създаване на продукт, който ще ни върне назад във времето.

Ретро розетки

Ако Вашата лампа е висяща, може да комбинирате фасунгата с нейния стилов еквивалент таванна розетка. Повечето артикули, които предлагаме могат да бъдат окомплектовани. Добавете куки като държачи и верига за поддръжка на по-тежките осветителни тела и мигновенно ще получите усещане за стари времена.

Текстилни кабели

И не на последно място обръщъме внимание на нашите кабели с текстилна оплетка, които несъмнено са най-яркия представител на продуктовия дизайн от миналото. Предлагаме Ви продукти с меки, земни, неутрални цветове и естествени материи като: памук, лен и юта. За постигане на винтидж атмосфера не се колебайте да ги комбинирате с елементи като месинг, мед, желязо или порцелан.